lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrea Gazzarini <gxs...@gmail.com>
Subject Re: copy field source not working in solr schema.xml
Date Thu, 28 Apr 2016 05:22:52 GMT
Although what you pasted isn't the complete schema I guess you miss a

<field name="i_member_id" ...

Or something like

<dynamicField name="*_member_id" ...

(I say "something like" because the wildcard could be also at the end of
the name). If so, this is exactly what Solr is complaining

"i_member_id' is not an
explicit field and doesn't match a dynamicField"

Best,
Andrea
On 28 Apr 2016 07:16, "kavurupavan" <kavurupavan@gmail.com> wrote:

> Error :
>  org.apache.solr.common.SolrException:org.apache.solr.common.SolrException:
> Could not load conf for core demo7: copyField dest :'i_member_id' is not an
> explicit field and doesn't match a dynamicField.. Schema file is
> /opt/solr/example/solr/demo7/conf/schema.xml
>
> My schema.xml :
>
>    <field name="o_photo_id" type="string" indexed="true" stored="true"
> required="true" multiValued="false" />
> <field name="o_is_follow" type="text_autocomplete" indexed="true"
> stored="true" required="false" />
>
> <copyField source="o_is_follow" dest="i_member_id"/>
> <copyField source="o_photo_id" dest="i_photo_id"/>
>
> Please help me.
> Thanks in advance.
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://lucene.472066.n3.nabble.com/copy-field-source-not-working-in-solr-schema-xml-tp4273355.html
> Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message