lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Rowe <sar...@gmail.com>
Subject Re: Failed to set SSL solr 5.2.1 Windows OS
Date Wed, 09 Mar 2016 15:54:39 GMT
So, did you try converting the backslashes to forward slashes?

You could try to increase logging to get more information: <http://eclipse.org/jetty/documentation/current/configuring-logging.html>

Can you provide a larger snippet of your log around the error?

Sounds like at a minimum Solr could do better at reporting errors locating/loading SSL stores.

Yes, the files in server/etc are being used in solr 5.2.1.

--
Steve
www.lucidworks.com

> On Mar 9, 2016, at 2:14 AM, Ilan Schwarts <ilan84@gmail.com> wrote:
> 
> How would one try to solve this issue? What would you suggest me to do?
> Debug that module? I will try only to install clean jetty with ssl first.
> 
> Another question. The files jetty.xml\jetty-ssl.xml and the rest of files
> in /etc are being used in solr 5.2.1?
> On Mar 9, 2016 12:08 AM, "Steve Rowe" <sarowe@gmail.com> wrote:
> 
>> Hmm, not sure what’s happening.  Have you tried converting the backslashes
>> in your paths to forward slashes?
>> 
>> --
>> Steve
>> www.lucidworks.com
>> 
>>> On Mar 8, 2016, at 3:39 PM, Ilan Schwarts <ilan84@gmail.com> wrote:
>>> 
>>> Hi, thanks for reply.
>>> I am using solr.in.cmd
>>> I even put some pause in the cmd with echo to see the parameters are
>> ok.. This is the original file as found in
>> https://www.apache.org/dist/lucene/solr/5.2.1/solr-5.2.1.zip
>>> 
>>> <image.png>
>>> 
>>> On Tue, Mar 8, 2016 at 10:25 PM, Steve Rowe <sarowe@gmail.com> wrote:
>>> Hi Ilan,
>>> 
>>> Looks like you’re modifying solr.in.sh instead of solr.in.cmd?
>>> 
>>> FYI running under Cygwin is not supported.
>>> 
>>> --
>>> Steve
>>> www.lucidworks.com
>>> 
>>>> On Mar 8, 2016, at 11:51 AM, Ilan Schwarts <ilan84@gmail.com> wrote:
>>>> 
>>>> Hi all, I am trying to integrate solr with SSL on Windows 7 OS
>>>> I followed the enable ssl guide at
>>>> https://cwiki.apache.org/confluence/display/solr/Enabling+SSL
>>>> 
>>>> I created the keystore and placed in on etc folder. I un-commented the
>>>> lines and set:
>>>> SOLR_SSL_KEY_STORE=C:\solr-5.2.1\server\etc\solr-ssl.keystore.jks
>>>> SOLR_SSL_KEY_STORE_PASSWORD=password
>>>> SOLR_SSL_TRUST_STORE=C:\solr-5.2.1\server\etc\solr-ssl.keystore.jks
>>>> SOLR_SSL_TRUST_STORE_PASSWORD=password
>>>> SOLR_SSL_NEED_CLIENT_AUTH=false
>>>> 
>>>> When i test the storekey using
>>>> keytool -list -alias solr-ssl -keystore
>>>> C:\solr-5.2.1\server\etc\solr-ssl.keystore.jks -storepass password
>> -keypass
>>>> password
>>>> It is okay, and print me there is 1 entry in keystore.
>>>> 
>>>> When i am running in from solr, it will write:
>>>> "Keystore was tampered with, or password was incorrect"
>>>> I get this exception after
>> JavaKeyStore.engineLoad(JavaKeyStore.java:780)
>>>> 
>>>> 
>>>> If i replace
>>>> SOLR_SSL_KEY_STORE=C:\solr-5.2.1\server\etc\solr-ssl.keystore.jks with
>>>> SOLR_SSL_KEY_STORE=NOTHING_REALISTIC
>>>> it will write the same error, i suspect i dont deliver the path as it
>>>> should be.
>>>> 
>>>> Any suggestions ?
>>>> 
>>>> Thanks
>>>> 
>>>> 
>>>> --
>>>> 
>>>> 
>>>> -
>>>> Ilan Schwarts
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> --
>>> 
>>> 
>>> -
>>> Ilan Schwarts
>> 
>> 


Mime
View raw message