lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vijaya Narayana Reddy Bhoomi Reddy <vijaya.bhoomire...@whishworks.com>
Subject Re: Search in Solr Index
Date Mon, 20 Apr 2015 15:33:27 GMT
To add further, initially when I give *.*, numfound returns 14170. After
giving a search string, numFound returns 0. Now if I change the search
string again back to *.*, numFound still returns to 0.

I have to refresh the page completely to see 14170 again when *.* is given
as the search string.

Thanks & Regards
Vijay



On 20 April 2015 at 16:30, Vijaya Narayana Reddy Bhoomi Reddy <
vijaya.bhoomireddy@whishworks.com> wrote:

> Hi,
>
> I am indexing some data from a Database. Data is getting indexed properly
> and when I query in the Solr stock UI with query parameters as *.*, I could
> see the documents with all the fields listed and as well the numFound
> reflecting properly. However,  if I perform a query with a simple string
>  for example "Birmingham", numFound returns 0 with no records to be
> displayed. There are records which are indexed that contains fields with
> the text "Birmingham". In the schema.xml, all the fields have been defined
> as indexed="true" and stored="true"
>
> This is happening for any search query string. What could be the reason
> for this behavior?
>
>
> Thanks & Regards
> Vijay
>
>

-- 
The contents of this e-mail are confidential and for the exclusive use of 
the intended recipient. If you receive this e-mail in error please delete 
it from your system immediately and notify us either by e-mail or 
telephone. You should not copy, forward or otherwise disclose the content 
of the e-mail. The views expressed in this communication may not 
necessarily be the view held by WHISHWORKS.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message