lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "S.L" <simpleliving...@gmail.com>
Subject Re: Missing Records
Date Thu, 30 Oct 2014 22:12:00 GMT
I am curious , how many shards do you have and whats the replication factor
you are using ?

On Thu, Oct 30, 2014 at 5:27 PM, AJ Lemke <aj.lemke@securitylabs.com> wrote:

> Hi All,
>
> We have a SOLR cloud instance that has been humming along nicely for
> months.
> Last week we started experiencing missing records.
>
> Admin DIH Example:
> Fetched: 903,993 (736/s), Skipped: 0, Processed: 903,993 (736/s)
> A *:* search claims that there are only 903,902 this is the first full
> index.
> Subsequent full indexes give the following counts for the *:* search
> 903,805
> 903,665
> 826,357
>
> All the while the admin returns: Fetched: 903,993 (x/s), Skipped: 0,
> Processed: 903,993 (x/s) every time. ---records per second is variable
>
>
> I found an item that should be in the index but is not found in a search.
>
> Here are the referenced lines of the log file.
>
> DEBUG - 2014-10-30 15:10:51.160;
> org.apache.solr.update.processor.LogUpdateProcessor; PRE_UPDATE
> add{,id=750041421}
> {{params(debug=false&optimize=true&indent=true&commit=true&clean=true&wt=json&command=full-import&entity=ads&verbose=false),defaults(config=data-config.xml)}}
> DEBUG - 2014-10-30 15:10:51.160;
> org.apache.solr.update.SolrCmdDistributor; sending update to
> http://192.168.20.57:7574/solr/inventory_shard1_replica2/ retry:0
> add{,id=750041421}
> params:update.distrib=TOLEADER&distrib.from=http%3A%2F%2F192.168.20.57%3A8983%2Fsolr%2Finventory_shard1_replica1%2F
>
> --- there are 746 lines of log between entries ---
>
> DEBUG - 2014-10-30 15:10:51.340; org.apache.http.impl.conn.Wire;  >>
> "[0x2][0xc3][0xe0]&params[0xa2][0xe0].update.distrib(TOLEADER[0xe0],distrib.from?[0x17]
> http://192.168.20.57:8983/solr/inventory_shard1_replica1/[0xe0]&delByQ[0x0][0xe0]'docsMap[0xe][0x13][0x10]8[0x8]?[0x80][0x0][0x0][0xe0]#Zip%51106[0xe0]-IsReelCentric[0x2][0xe0](HasPrice[0x1][0xe0]*Make_Lower'ski-doo[0xe0])StateName$Iowa[0xe0]-OriginalModel/Summit
> Highmark[0xe0]/VerticalSiteIDs!2[0xe0]-ClassBinaryIDp@[0xe0]#lat(42.48929[0xe0]-SubClassFacet01704|Snowmobiles[0xe0](FuelType%Other[0xe0]2DivisionName_Lower,recreational[0xe0]&latlon042.4893,-96.3693[0xe0]*PhotoCount!8[0xe0](HasVideo[0x2][0xe0]"ID)750041421[0xe0]&Engine
> [0xe0]*ClassFacet.12|Snowmobiles[0xe0]$Make'Ski-Doo[0xe0]$City*Sioux
> City[0xe0]#lng*-96.369302[0xe0]-Certification!N[0xe0]0EmotionalTagline0162"
> Long Track
> [0xe0]*IsEnhanced[0x1][0xe0]*SubClassID$1704[0xe0](NetPrice$4500[0xe0]1IsInternetSpecial[0x2][0xe0](HasPhoto[0x1][0xe0]/DealerSortOrder!2[0xe0]+Description?VThis
> Bad boy will pull you through the deepest snow!With the 162" track and
> 1000cc of power you can fly up any
> hill!![0xe0],DealerRadius+8046.720000[0xe0],Transmission
> [0xe0]*ModelFacet7Ski-Doo|Summit Highmark[0xe0]/DealerNameFacet9Certified
> Auto,
> Inc.|4150[0xe0])StateAbbr"IA[0xe0])ClassName+Snowmobiles[0xe0](DealerID$4150[0xe0]&AdCode$DX1Q[0xe0]*DealerName4Certified
> Auto,
> Inc.[0xe0])Condition$Used[0xe0]/Condition_Lower$used[0xe0]-ExteriorColor+Blue/Yellow[0xe0],DivisionName,Recreational[0xe0]$Trim(1000
> SDI[0xe0](SourceID!1[0xe0]0HasAdEnhancement!0[0xe0]'ClassID"12[0xe0].FuelType_Lower%other[0xe0]$Year$2005[0xe0]+DealerFacet?[0x8]4150|Certified
> Auto, Inc.|Sioux City|IA[0xe0],SubClassName+Snowmobiles[0xe0]%Model/Summit
> Highmark[0xe0])EntryDate42011-11-17T10:46:00Z[0xe0]+StockNumber&000105[0xe0]+PriceRebate!0[0xe0]+Model_Lower/summit
> highmark[\n]"
> What could be the issue and how does one fix this issue?
>
> Thanks so much and if more information is needed I have preserved the log
> files.
>
> AJ
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message