lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shawn Heisey <s...@elyograg.org>
Subject Re: Problem with SOLR Collection creation
Date Thu, 28 Aug 2014 15:50:45 GMT
On 8/28/2014 8:28 AM, Kaushik wrote:
> Hello,
>
> We have deployed a solr.war file to a weblogic server. The web.xml has been
> modified to have the path to the SOLR home as follows:
> <env-entry><env-entry-name>solr/home</env-entry-name><env-entry-type>java.lang.String</env-entry-type><env-entry-value>D:\SOLR\4.7.0\RegulatoryReview</env-entry-value></env-entry>
>
> The deployment of the Solr comes up fine. In the
> D:\SOLR\4.7.0\RegulatoryReview directory we have RR folder under which the
> conf directory with the required config files are present (solrconfig.xml,
> schema.xml, etc). But when I try to add the collection to SOLR through the
> admin console, I get the following error.
>
> Thursday, August 28, 2014 10:06:37 AM                 ERROR SolrCore
> org.apache.solr.common.SolrException: Error CREATEing SolrCore
> 'RegulatoryReview': Unable to create core: RegulatoryReview Caused by:
> class org.apache.solr.search.LRUCache

It would seem there's a problem with the cache config in your
solrconfig.xml, or that there's some kind of problem with the Solr jars
contained within the war.  No testing is done with weblogic, so it's
always possible it's a class conflict with weblogic itself, but I would
bet on a config problem first.

> The issue I believe is that it is trying to find
> D:\SOLR\4.7.0\RegulatoryReview\RR\solrconfig.xml by ignoring the conf
> directory in which it should be finding it. What am I doing wrong?

This is SOLR-5814, a bug in the log messages, not the program logic.  I
thought it had been fixed by 4.8, but the issue is still unresolved.

https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-5814

Thanks,
Shawn


Mime
View raw message