lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prasi S <prasi1...@gmail.com>
Subject Inconsistent behavior with Solr replication
Date Fri, 13 Jun 2014 08:36:39 GMT
Hi,
I am using solr 4.4 , replication set with one Master and 1 slave. Master
is set to replicate after startup and commit. It has an internal autocommit
of maxTime:15000.

Slave polls the master every 45sec to check for updates.

I indexed Master with DIH,

First, indexed half million docs in Master and it was replicated to slave.

Second, indexed next half million docs and same was in slave.

Third, while starting the index, by mistake i enalbed clean=true but
immediately gave another import with clean=false. now the Master has 1.5 M
docs but the slave has zero docs. How is this possible.

If i give, replication?command=indexversion in both, the version and
generation numbers are same. but slave has zero.
*Master:*
<long name="indexversion">1402644323820</long>
<long name="generation">695</long>
*Slave:*
<long name="indexversion">1402644323820</long>
<long name="generation">695</long>

*Admin UI Master REplication page:*

  Index Version Gen Size Master (Searching)
1402644188557
694
63.6 MB
Master (Replicable)
1402647815765
711
-
Settings (Master):

   - replication enable:
   - replicateAfter:commit, startup

*Admin UI Slave replication page:*

 Index Version Gen Size Master (Searching)
1402644188557
694
96.4 MB
Master (Replicable)
1402647831725
712
-
Slave (Searching)
1402647831725
712
67.69 MB
Settings:

   - master url:http:/ip:port/solr/col1
   - polling enable: (interval: 00:00:45)

Settings (Master):

   - replication enable:
   - replicateAfter:commit, startup


Thanks,
Prasi

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message