lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik Hatcher <erik.hatc...@gmail.com>
Subject Re: Local Solr and Webserver-Solr act differently ("and" treated like "or")
Date Wed, 16 Oct 2013 10:27:54 GMT
What does the debug output say from debugQuery=true say between the two?



On Oct 16, 2013, at 5:16, Stavros Delisavas <stavros@delisavas.de> wrote:

> Hello Solr-Experts,
> 
> I am currently having a strange issue with my solr querys. I am running
> a small php/mysql-website that uses Solr for faster text-searches in
> name-lists, movie-titles, etc. Recently I noticed that the results on my
> local development-environment differ from those on my webserver. Both
> use the 100% same mysql-database with identical solr-queries for
> data-import.
> This is a sample query:
> 
> http://localhost:8080/solr/select/?q=title%3A%28into+AND+the+AND+wild*%29&version=2.2&start=0&rows=1000&indent=on&fl=titleid
> 
> It is autogenerated by an php-script and 100% identical on local and on
> my webserver. My local solr gives me the expected results: all entries
> that have the words "into" AND "the" AND "wild*" in them.
> But my webserver acts as if I was looking for "into" OR "the" OR
> "wild*", eventhough the query is the same (as shown above). That's why I
> get useless (too many) results on the webserver-side.
> 
> I don't know what could be the issue. I have tried to check the
> config-files but I don't really know what to look for, so it is
> overwhelming for me to search through this big file without knowing.
> 
> What could be the problem, where can I check/find it and how can I solve
> that problem?
> 
> In case, additional informations are needed, let me know please.
> 
> Thank you!
> 
> (Excuse my poor english, please. It's not my mother-language.)

Mime
View raw message