lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Furkan KAMACI <furkankam...@gmail.com>
Subject Re: Connection Established but waiting for response for a long time.
Date Sat, 07 Sep 2013 21:16:54 GMT
Could you give us more information about your other Jetty configurations?


2013/9/6 qungg <qzheng1989@gmail.com>

> Hi,
>
> I'm runing solr 4.0 but using legacy distributed search set up. I set the
> shards parameter for search, but indexing into each solr shards directly.
> The problem I have been experiencing is building connection with solr
> shards. If I run a query, by using wget, to get number of records from each
> individual shards (50 of them) sequentially, the request will hang at some
> shards (seems random). The wget log will say the connection is established
> but waiting for response. At that point I thought that the Solr shard might
> be under high load, but the strange behavior happens when I send another
> request to the send shard (using wget again) from another thread, the
> response comes back, and will trigger something in Solr to send back
> response for the first request I have sent before.
>
> This also happens in my daily indexing. If I send an commit, it will some
> times hangs. However, if I send another commit to the same shard, both
> commit will come back fine.
>
> I'm running Solr on stock jetty server, and sometime back my boss told me
> to
> set the maxIdleTime to 50000000 for indexing purpose. I'm not sure if this
> have anything to do with the strange behavior that I'm seeing right now.
>
> Please help me resolve this issue.
>
> Thanks,
> Qun
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://lucene.472066.n3.nabble.com/Connection-Established-but-waiting-for-response-for-a-long-time-tp4088587.html
> Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message