lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From samabhiK <qed...@gmail.com>
Subject Re: Solr Faceting doesn't return values.
Date Wed, 22 May 2013 16:13:54 GMT
Thanks for your reply.

I have my request url modified like this:
http://xx.xx.xx.xx/solr/collection1/select?q=TX&df=mm_state_code&wt=xml&indent=true&facet=true&facet.field=sa_site_city&debug=all

Facet Filed = sa_site_city ( city wise facet)
Default Filed = mm_state_code
Query= TX

When I run this query, I get something like this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<response>

<lst name="responseHeader">
  <int name="status">0</int>
  <int name="QTime">3</int>
  <lst name="params">
    <str name="facet">true</str>
    <str name="df">sa_site_city</str>
    <str name="indent">true</str>
    <str name="q">TX</str>
    <str name="_">1369238921109</str>
    <str name="debug">all</str>
    <str name="facet.field">sa_site_city</str>
    <str name="wt">xml</str>
  </lst>
</lst>
<result name="response" numFound="0" start="0">
</result>
<lst name="facet_counts">
  <lst name="facet_queries"/>
  <lst name="facet_fields">
    <lst name="sa_site_city"/>
  </lst>
  <lst name="facet_dates"/>
  <lst name="facet_ranges"/>
</lst>
<lst name="debug">
  <str name="rawquerystring">TX</str>
  <str name="querystring">TX</str>
  <str name="parsedquery">sa_site_city:TX</str>
  <str name="parsedquery_toString">sa_site_city:TX</str>
  <lst name="explain"/>
  <str name="QParser">LuceneQParser</str>
  <lst name="timing">
    <double name="time">2.0</double>
    <lst name="prepare">
      <double name="time">0.0</double>
      <lst name="query">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="facet">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="mlt">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="highlight">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="stats">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="debug">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
    </lst>
    <lst name="process">
      <double name="time">2.0</double>
      <lst name="query">
        <double name="time">1.0</double>
      </lst>
      <lst name="facet">
        <double name="time">1.0</double>
      </lst>
      <lst name="mlt">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="highlight">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="stats">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
      <lst name="debug">
        <double name="time">0.0</double>
      </lst>
    </lst>
  </lst>
</lst>
</response>

I do have the data in my index and that I verified by running other queries.
I can't figure out what I am missing.








--
View this message in context: http://lucene.472066.n3.nabble.com/Solr-Faceting-doesn-t-return-values-tp4065276p4065360.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message