lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Arkadi Colson <ark...@smartbit.be>
Subject Re: createNodeSet
Date Mon, 29 Apr 2013 14:19:23 GMT
When I first do a linkconfig the route:implicit seems to be gone! So 
recreating the collection will solve this. The problem that I cannot 
request a collection that does not exists on that host is still there.

Arkadi

On 04/29/2013 03:31 PM, Arkadi Colson wrote:
> The strange thing is that I created some time ago 2 other collections 
> and there the router:implicit has not been set. Is it possible to 
> create a collection withour the router:implicit?
>
> http://solr01:8983/solr/admin/collections?action=CREATE&name=lvs&numShards=5&replicationFactor=2&collection.configName=smsc

> <http://solr01-dcg.intnet.smartbit.be:8983/solr/admin/collections?action=CREATE&name=lvs&numShards=5&replicationFactor=2&collection.configName=smsc>

>
>
> VERSIONS
>
> Solr 4.2.1
>
> java version "1.7.0_17"
> Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_17-b02)
> Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 23.7-b01, mixed mode)
>
> Met vriendelijke groeten
>
> Arkadi Colson
>
> Smartbit bvba • Hoogstraat 13 • 3670 Meeuwen
> T +32 11 64 08 80 • F +32 11 64 08 81
>
> On 04/29/2013 03:24 PM, Michael Della Bitta wrote:
>> That means that documents will be indexed and stored on the node
>> they're sent to. It shouldn't keep Solr Cloud from loadbalancing
>> reads. Fixing that won't address the problem you're asking about, but
>> it may clear up other unintended behaviors.
>>
>> What version of Solr are you using, and what servlet container?
>>
>> Michael Della Bitta
>>
>> ------------------------------------------------
>> Appinions
>> 18 East 41st Street, 2nd Floor
>> New York, NY 10017-6271
>>
>> www.appinions.com
>>
>> Where Influence Isn’t a Game
>>
>>
>> On Mon, Apr 29, 2013 at 9:20 AM, Arkadi Colson <arkadi@smartbit.be> 
>> wrote:
>>> I found this in the zookeeper directory /collections/collectionX/
>>>
>>> {
>>>    "configName":"smsc",
>>>    "router":"implicit"}
>>>
>>>
>>> Is "router:implicit" the cause of this? Is it possible to fix?
>>>
>>> Thx!
>>>
>>>
>>> On 04/29/2013 01:24 PM, Arkadi Colson wrote:
>>>> Is it correct that if I create a collection B with parameter 
>>>> createNodeSet
>>>> = hostB and I query on hostA something for collectionA it could not be
>>>> found?
>>>>
>>>> BR,
>>>> Arkadi
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>
>
>
>
>


Mime
View raw message