lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandre Rafalovitch <arafa...@gmail.com>
Subject Re: Solr 4.1 UI fail to display result
Date Wed, 30 Jan 2013 13:25:25 GMT
Before worrying about anything else, try doing a full cache clean. My
(Chrome) browser was caching Solr 4.0 resources for unreasonably long
period of time until I completely disable its cache (in dev tools) and
tried the full reload.

Or try a browser you did not use before.

Regards,
   Alex.

Personal blog: http://blog.outerthoughts.com/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/alexandrerafalovitch
- Time is the quality of nature that keeps events from happening all at
once. Lately, it doesn't seem to be working.  (Anonymous  - via GTD book)


On Wed, Jan 30, 2013 at 8:17 AM, J Mohamed Zahoor <zahoor@indix.com> wrote:

> The stack is
>
> format_json  -- app.js  (465)
> json -- query.js (59)
> complete - query.js (77)
> fire -- require.js (3099)
> fireWith -- require.js (3217)
> done -- require.js (9469)
> callback -- require.js (10235)
>
> ./zahoor
>
>
> On 30-Jan-2013, at 6:43 PM, J Mohamed Zahoor <zahoor@indix.com> wrote:
>
> > Hi
> >
> > Iam using 4.1 release and i see a problem when i set the response type
> as JSON in the UI.
> >
> > I am using Safari 6.0.2 and i see a "SyntaxError: JSON Parse error:
> Unrecognized token '<'".
> >
> > app.js line 465. When i debug more.. i see the response is still coming
> in XML format.
> >
> >
> > Is anyone else facing this problem?
> >
> > ./Zahoor
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message