lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nick Chase <nch...@earthlink.net>
Subject Re: zkcli issues
Date Fri, 16 Nov 2012 01:53:42 GMT
Unfortunately, this doesn't seem to solve the issue; now I'm beginning 
to wonder if maybe it's because I'm on Windows.  Has anyone successfully 
run ZkCLI on Windows?

----  Nick

On 11/12/2012 2:27 AM, Jeevanandam Madanagopal wrote:
> Nick - Sorry, embedded links are not shown in previous email. I'm mentioning below.
>
>> Handy SolrCloud ZkCLI Commands (http://www.myjeeva.com/2012/10/solrcloud-cluster-single-collection-deployment/#handy-solrcloud-cli-commands)
>
>> Uploading Solr Configuration into ZooKeeper ensemble (http://www.myjeeva.com/2012/10/solrcloud-cluster-single-collection-deployment/#uploading-solrconfig-to-zookeeper)
>
>
> Cheers,
> Jeeva
>
>
> On Nov 12, 2012, at 12:48 PM, Jeevanandam Madanagopal <jeeva@myjeeva.com> wrote:
>
>> Nick -
>>
>> I believe you're experiencing a difficulties with SolrCloud CLI commands for interacting
ZooKeeper.
>> Please have a look on below links, it will provide you direction.
>> Handy SolrCloud ZkCLI Commands
>> Uploading Solr Configuration into ZooKeeper ensemble
>>
>> Cheers,
>> Jeeva
>>
>> On Nov 12, 2012, at 4:45 AM, Mark Miller <markrmiller@gmail.com> wrote:
>>
>>> On 11/11/2012 04:47 PM, Yonik Seeley wrote:
>>>> On Sun, Nov 11, 2012 at 10:39 PM, Nick Chase <nchase@earthlink.net>
wrote:
>>>>> So I'm trying to use ZkCLI without success.  I DID start and stop Solr
in
>>>>> non-cloud mode, so everything is extracted and it IS finding zookeeper*.jar.
>>>>> However, now it's NOT finding SolrJ.

Mime
View raw message