lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From zehoss <zeh...@gmail.com>
Subject Solr and Tomcat - problem with unicode characters
Date Tue, 28 Aug 2012 12:08:32 GMT
Hi,
at the beginning I would like to sorry for my english. I hope my message
will be communicative.

I would like to ask you for help with Solr running on Tomcat 6.

I have configured Tomcat's Connector like this:
<Connector port="8080" protocol="HTTP/1.1" 
               connectionTimeout="20000" 
               URIEncoding="UTF-8"
               redirectPort="8443" />

But still I have problem with unicode chars.

My application sends query string to server:
<code>
q=title:%22r%C3%B3%C5%BCnica%22~20^100 OR
contents:%22r%C3%B3%C5%BCnica%22~20&debugQuery=on&rows=2000&timeAllowed=3000&f1=score,title,contents&wt=json

</code>

but in response I get:
<code>
'q' => 'title:"różnica"~20^100 OR contents:"różnica"~20'
</code>
and no results found.

For tests I tried configure Solr on Jetty to be sure that everything on the
application site is ok.
And when I start Solr on Jetty I get correct results and in response I get
correct characters.
Only when I start Tomcat there are problems.

There are no exceptions nor warnings in tomcat logs.

Could anyone suggest me where should I search a problem?



--
View this message in context: http://lucene.472066.n3.nabble.com/Solr-and-Tomcat-problem-with-unicode-characters-tp4003692.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message