lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benson Margulies <bimargul...@gmail.com>
Subject Re: I've broken delete in SolrCloud and I'm a bit clueless as to how
Date Wed, 11 Apr 2012 13:10:43 GMT
I didn't have a _version_ field, since nothing in the schema says that
it's required!

On Wed, Apr 11, 2012 at 6:35 AM, Darren Govoni <darren@ontrenet.com> wrote:
> Hard to say why its not working for you. Start with a fresh Solr and
> work forward from there or back out your configs and plugins until it
> works again.
>
> On Tue, 2012-04-10 at 17:15 -0400, Benson Margulies wrote:
>> In my cloud configuration, if I push
>>
>> <delete>
>>   <query>*:*</query>
>> </delete>
>>
>> followed by:
>>
>> <commit/>
>>
>> I get no errors, the log looks happy enough, but the documents remain
>> in the index, visible to /query.
>>
>> Here's what seems my relevant bit of solrconfig.xml. My URP only
>> implements processAdd.
>>
>>    <updateRequestProcessorChain name="RNI">
>>     <!-- some day, add parameters when we have some -->
>>     <processor class="com.basistech.rni.solr.NameIndexingUpdateRequestProcessorFactory"/>
>>     <processor class="solr.LogUpdateProcessorFactory" />
>>     <processor class="solr.DistributedUpdateProcessorFactory"/>
>>     <processor class="solr.RunUpdateProcessorFactory" />
>>   </updateRequestProcessorChain>
>>
>>     <!-- activate RNI processing by adding the RNI URP to the chain
>> for xml updates -->
>>   <requestHandler name="/update"
>>                   class="solr.XmlUpdateRequestHandler">
>>     <lst name="defaults">
>>       <str name="update.chain">RNI</str>
>>     </lst>
>>     </requestHandler>
>>
>
>

Mime
View raw message