lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jamie Johnson <jej2...@gmail.com>
Subject Re: SolrCloud Zookeeper view does not work on latest snapshot
Date Sat, 07 Apr 2012 00:45:58 GMT
Thanks Ryan.  So to be clear this is a bug then?  I went into the
cloud.js and changed the url used to access this information so that
it would work, wasn't sure if it was kosher or not.

On 4/6/12, Ryan McKinley <ryantxu@gmail.com> wrote:
> There have been a bunch of changes getting the zookeeper info and UI
> looking good.  The info moved from being on the core to using a
> servlet at the root level.
>
> Note, it is not a request handler anymore, so the wt=XXX has no
> effect.  It is always JSON
>
> ryan
>
>
> On Fri, Apr 6, 2012 at 7:01 AM, Jamie Johnson <jej2003@gmail.com> wrote:
>> I looked at our old system and indeed it used to make a call to
>> /solr/zookeeper not /solr/corename/zookeeper.  I am making a change
>> locally so I can run with this but is this a bug or did I much
>> something up with my configuration?
>>
>> On Fri, Apr 6, 2012 at 9:33 AM, Jamie Johnson <jej2003@gmail.com> wrote:
>>> I just downloaded the latest snapshot and fired it up to take a look
>>> around and I'm getting the following error when looking at the Cloud
>>> view.
>>>
>>> Loading of undefined failed with HTTP-Status 404
>>>
>>> The request I see going out is as follows
>>>
>>> http://localhost:8501/solr/slice1_shard1/zookeeper?wt=json
>>>
>>> this doesn't work but this does
>>>
>>> http://localhost:8501/solr/zookeeper?wt=json
>>>
>>> Any thoughts why this would happen?
>

Mime
View raw message