lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Julien Balmont <julien.balm...@gmail.com>
Subject Issue with Solr and copyFields
Date Thu, 01 Sep 2011 09:50:22 GMT
Hello,

I meet an issue with Solr and copyFields and other things probably. here's a
description of the issue. if anyone could help, it would be greatly
appreciated as I've searched everywhere an am not able to figure out what's
happening.

my Solr is configured as follow:
DIH request:
SELECT d.label, d.description,r.name, r.id, r.phone FROM tab_r r INNER JOIN
tab_d d ON d.rid = r.rid

schema.xml
<field name="label" type="text_general" indexed="true" stored="true"
required="true" />
<field name="description" type="text_general" indexed="true" stored="true"
required="true" />
<field name="name" type="text_general" indexed="true" stored="true"
required="true" />
<field name="id" type="int" indexed="true" stored="true" required="true" />
<field name="phone" type="string" indexed="true" stored="true"
required="true" />

If I leave everything as is, all is working fine.

BUT, if I add the following lines to the schema.xml
<field name="search" type="text_general" indexed="true" stored="false" />
....
<copyField source="*" dest="search"/>

Then the import command gives:
<str name="Total Documents Failed">135860</str>


Is there anything i'm doing wrong?

Thanks!!!!

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message