lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Merlin Morgenstern" <merli...@fastmail.fm>
Subject Cant retrieve data
Date Mon, 28 Mar 2011 11:28:24 GMT
Hi there,

I am new to solr and have just installed it on a suse box with mysql
backend.

Install and MySQL connector seem to be running. I can see the solr admin
interface.
Now I tried to index a table with about 0.5 Mio rows. That seemed to
work as well. However, I do get 0 results doing a querie on it.
Something seemes to be wrong. I also did a commit of the full import.

Here is the response from import.

<response>
−
<lst name="responseHeader">
<int name="status">0</int>
<int name="QTime">3</int>
</lst>
−
<lst name="initArgs">
−
<lst name="defaults">
<str name="config">data-config.xml</str>
</lst>
</lst>
<str name="command">full-import</str>
<str name="status">idle</str>
<str name="importResponse"/>
−
<lst name="statusMessages">
<str name="Total Requests made to DataSource">1</str>
<str name="Total Rows Fetched">404575</str>
<str name="Total Documents Skipped">0</str>
<str name="Full Dump Started">2011-03-28 12:47:36</str>
−
<str name="">
Indexing completed. Added/Updated: 0 documents. Deleted 0 documents.
</str>
<str name="Committed">2011-03-28 12:47:42</str>
<str name="Optimized">2011-03-28 12:47:42</str>
<str name="Total Documents Processed">0</str>
<str name="Time taken ">0:0:6.141</str>
</lst>
−
<str name="WARNING">
This response format is experimental.  It is likely to change in the
future.
</str>
</response>

Data-config.xml looks like this:

<dataConfig>
        <dataSource type="JdbcDataSource"
   driver="com.mysql.jdbc.Driver"
   url="jdbc:mysql://192.168.0.109/test"
   user="solr"
   password="bOgKk0Kg"/>
        <document name="content">
        <entity name="node" query="select phrase, country from
        search_site">
            <field column="ID" name="id" />
            <field column="phrase" name="phrase" />
            <field column="country" name="country" />
        </entity>
    </document>
</dataConfig>

Thank you for any hint to get this running.

-- 
http://www.fastmail.fm - Email service worth paying for. Try it for free


Mime
View raw message