lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Churchill Nanje Mambe <mambena...@afrovisiongroup.com>
Subject Re: SOLR 1.4 and Lucene 3.0.3 index problem
Date Tue, 01 Feb 2011 14:58:06 GMT
am sorry
 I downloaded the solr released version as I dont know how to build solr
myself
 but I wrote my crawler with lucene 3.x
 now I need solr to search this index so I tried used the solr 1.4 I
downloaded from the site as the most recent version
 now I cant seem to read the index. I considered writing my own Servlet
RESTful API or SOAP webservice but I wish that solr can work so I dont go
through that stress of recreating what Solr already has
 so what am I to do ?
 do you have a higher version of solr that uses lucene 3.x ?? so I can
download ??
regards

Mambe Churchill Nanje
237 33011349,
AfroVisioN Founder, President,CEO
http://www.afrovisiongroup.com | http://mambenanje.blogspot.com
skypeID: mambenanje
www.twitter.com/mambenanje



On Tue, Feb 1, 2011 at 3:53 PM, Upayavira <uv@odoko.co.uk> wrote:

> What problem are you trying to solve by using a Lucene 3.x index within
> a Solr 1.4 system?
>
> Upayavira
>
> On Tue, 01 Feb 2011 14:59 +0100, "Churchill Nanje Mambe"
> <mambenanje@afrovisiongroup.com> wrote:
> > is there any way I can change the lucene version wrapped in side solr 1.4
> > from lucene 2.x to lucene 3.x.
> >  any tutorials as I am guessing thats where the index data doesnt match.
> >  something I also found out is that solr 1.4 expects the index to be
> > luce_index_folder/index while lucene 3.x index is just the folder
> > lucene_index_folder
> >  in my case its crawl_data/ for lucene but solr 1.4 is expect
> > crawl_data/index and when I point to this in solrconfig.xml it auto
> > creates
> > crawl_data/index
> >
> > I badly need this help
> >
> > Mambe Churchill Nanje
> > 237 33011349,
> > AfroVisioN Founder, President,CEO
> > http://www.afrovisiongroup.com | http://mambenanje.blogspot.com
> > skypeID: mambenanje
> > www.twitter.com/mambenanje
> >
> >
> >
> > On Tue, Feb 1, 2011 at 2:52 PM, Estrada Groups <
> > estrada.adam.groups@gmail.com> wrote:
> >
> > > I have the exact opposite problem where Luke won't even load the index
> but
> > > Solr starts fine. I believe there are major differences between the two
> > > indexes that are causing all these issues.
> > >
> > > Adam
> > >
> > >
> > >
> > > On Feb 1, 2011, at 6:28 AM, Churchill Nanje Mambe <
> > > mambenanje@afrovisiongroup.com> wrote:
> > >
> > > > hi guys
> > > > I have developed a java crawler and integrated the lucene 3.0.3 API
> into
> > > it
> > > > so it creates a Lucene.
> > > > now I wish to search this lucene index using solr, I tried to
> configure
> > > the
> > > > solrconfig.xml and schema.xml, everything seems to be fine
> > > > but then solr told me the index is corrupt but I use luke and I am
> able
> > > to
> > > > browse the index and perform searches and other things on it
> > > > can someone help me which solr can wrap around a lucene 3.0.3 index
> ??
> > > > regards
> > > >
> > > > Mambe Churchill Nanje
> > > > 237 33011349,
> > > > AfroVisioN Founder, President,CEO
> > > > http://www.afrovisiongroup.com | http://mambenanje.blogspot.com
> > > > skypeID: mambenanje
> > > > www.twitter.com/mambenanje
> > >
> >
> ---
> Enterprise Search Consultant at Sourcesense UK,
> Making Sense of Open Source
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message