lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claudio Devecchi <cdevec...@gmail.com>
Subject Re: Problems running on tomcat
Date Mon, 02 Aug 2010 20:39:11 GMT
Hi Ahmet,

Works with tomcat6.

Tks!

On Mon, Aug 2, 2010 at 3:04 PM, Claudio Devecchi <cdevecchi@gmail.com>wrote:

> Hi Ahmet,
>
> I'm using tomcat7 with solr 1.4.1 =\
> If you worked fine on tomcat6 I'll try with the same version...
>
> Tks for helping..
>
>
> On Mon, Aug 2, 2010 at 2:30 PM, Ahmet Arslan <iorixxx@yahoo.com> wrote:
>
>> What is version of solr and tomcat?
>>
>> I think i saw same problem with tomcat 7 and solr 1.4.1 combination, thats
>> why i am asking.
>>
>> I just tried to replicate this problem with tomcat 6 and solr 1.4.1, but
>> everything went fine.
>>
>> --- On Fri, 7/30/10, Claudio Devecchi <cdevecchi@gmail.com> wrote:
>>
>> > From: Claudio Devecchi <cdevecchi@gmail.com>
>> > Subject: Problems running on tomcat
>> > To: solr-user@lucene.apache.org
>> > Date: Friday, July 30, 2010, 10:17 PM
>> > Hi,
>> >
>> > I'm new with solr and I'm doing my first installation under
>> > tomcat, I
>> > followed the documentation on link (
>> > http://wiki.apache.org/solr/SolrTomcat#Installing_Tomcat_6)
>> > but there are
>> > some problems.
>> > The http://localhost:8080/solr/admin works
>> > fine, but in some cases, for
>> > example to see my schema.xml from the admin console the
>> > error bellow
>> > happensHTTP
>> > Status 404 - /solr/admin/file/index.jspSomebody already saw
>> > this? There are
>> > some trick to do?
>> >
>> > Tks
>> >
>> > --
>> > Claudio Devecchi
>> >
>>
>>
>>
>>
>
>
> --
> Claudio Devecchi
> flickr.com/cdevecchi
>



-- 
Claudio Devecchi
flickr.com/cdevecchi

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message