lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From PeterKerk <vettepa...@hotmail.com>
Subject Re: Indexing data on MSSQL failed: Caused by: org.apache.solr.common.SolrException: Error loading class 'com.micros oft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver'
Date Tue, 03 Aug 2010 11:48:46 GMT

Hooray, im a bit further now...

Turned out that both SQL2005 and 2008 were running, where 2005 was listening
on port 1433. I disabled that services, enabled the 2008 service and now I
can connect and the command 
http://localhost:8983/solr/db/dataimport?command=full-import is successfull.

But now I want to SEARCH in those indexed documents via
http://localhost:8983/solr/db/admin/

See here the result of the query *:*

<response>
−
<lst name="responseHeader">
<int name="status">0</int>
<int name="QTime">0</int>
−
<lst name="params">
<str name="indent">on</str>
<str name="start">0</str>
<str name="q">*:*</str>
<str name="version">2.2</str>
<str name="rows">10</str>
</lst>
</lst>
−
<result name="response" numFound="3" start="0">
−
<doc>
<str name="id">1</str>
<date name="timestamp">2010-08-03T11:43:38.905Z</date>
<str name="title">Gemeentehuis Nijmegen</str>
</doc>
−
<doc>
<str name="id">2</str>
<date name="timestamp">2010-08-03T11:43:38.936Z</date>
<str name="title">Gemeentehuis Utrecht</str>
</doc>
−
<doc>
<str name="id">3</str>
<date name="timestamp">2010-08-03T11:43:38.936Z</date>
<str name="title">Beachclub Vroeger</str>
</doc>
</result>
</response>


This is my data-config:

<dataConfig>
<dataSource driver="com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver"
url="jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName=wedding" user="sa"
password="123456" />
    <document name="weddinglocations">
        <entity name="location" query="select * from locations">
            <field column="ID" name="id" />
            <field column="TITLE" name="title" />
            <field column="CITY" name="city" />

            <entity name="location_feature" query="select FEATUREID from
location_features where locationid='${location.ID}'">
                <entity name="feature" query="select title from features
where id = '${location_feature.FEATUREID}'">
                    <field name="features" column="title" />
                </entity>
            </entity>
			
            <entity name="location_theme" query="select THEMEID from
location_themes where locationid='${location.ID}'">
                <entity name="theme" query="select title from features where
id = '${location_theme.FEATUREID}'">
                    <field name="cat" column="title"  />
                </entity>
            </entity>
			
        </entity>
    </document>
</dataConfig>


Why dont I see any data with regard to themes or features?

Regards,
Pete
-- 
View this message in context: http://lucene.472066.n3.nabble.com/Indexing-data-on-MSSQL-failed-Caused-by-org-apache-solr-common-SolrException-Error-loading-class-com-tp1015137p1018845.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message