lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erick Erickson <erickerick...@gmail.com>
Subject Re: Child entities in document not loading
Date Mon, 08 Mar 2010 16:23:16 GMT
Try http://<localhost address and port>/solr/admin. You'll see a bunch
of links that'll allow you to examine many aspects of your installation.

Additionally, get a copy of Luke (Google Lucene Luke) and point it at
your index for a detailed look at the index.

Finally, the SOLR log file might give you some clues...

HTH
Erick

On Mon, Mar 8, 2010 at 10:49 AM, John Ament <my.reprive@gmail.com> wrote:

> Where would I see this? I do believe the fields are not ending up in the
> index.
>
> Thanks
>
> John
>
> On Mon, Mar 8, 2010 at 10:34 AM, Erick Erickson <erickerickson@gmail.com
> >wrote:
>
> > What does the solr admin page show you is actually in your index?
> >
> > Luke will also help.
> >
> > Erick
> >
> > On Mon, Mar 8, 2010 at 10:06 AM, John Ament <my.reprive@gmail.com>
> wrote:
> >
> > > All,
> > >
> > > So I think I have my first issue figured out, need to add terms to the
> > > default search.  That's fine.
> > >
> > > New issue is that I'm trying to load child entities in with my entity.
> > >
> > > I added the appropriate fields to solrconfig.xml
> > >
> > >    <field name="sections" type="string" indexed="true" stored="true"
> > > multiValued="true"/>
> > >    <field name="colors" type="string" indexed="true" stored="true"
> > > multiValued="true"/>
> > >    <field name="sizes" type="string" indexed="true" stored="true"
> > > multiValued="true"/>
> > >
> > > And I updated my document to match
> > >
> > >    <document>
> > >        <entity name="product" query="select product_id, product_id as
> > > id,vendor_label_name, sku2,
> > style,product_name,delivery_time,regular_price,
> > > copy_field,bullet1,bullet2,bullet3,bullet4,bullet5,bullet6,
> > > bullet7,bullet8,bullet9,bullet10,bullet11,bullet12 from product_v where
> > > status_code = 'ACTV' and regular_master_variant in (2,1)">
> > >            <entity name="section_product" query="select section_title
> as
> > > sections from section s, section_product sp where sp.section_id =
> > > s.section_id and sp.product_id='${product.product_id}'"/>
> > >            <entity name="color_product" query="select distinct
> > > aev.enum_value as colors from product_attribute_enum
> > > pae,attribute_enum_value aev, sub_product sp where pae.product_id =
> > > sp.sub_product_id and pae.attribute_type_id = aev.attribute_type_id and
> > > pae.attribute_value_id = aev.attribute_value_id and
> pae.attribute_type_id
> > =
> > > 107 and sp.master_product_id = '${product.product_id}'"/>
> > >            <entity name="size_product" query="select distinct
> > > aev.enum_value as sizes from product_attribute_enum
> > > pae,attribute_enum_value
> > > aev, sub_product sp where pae.product_id = sp.sub_product_id and
> > > pae.attribute_type_id = aev.attribute_type_id and
> pae.attribute_value_id
> > =
> > > aev.attribute_value_id and pae.attribute_type_id = 108 and
> > > sp.master_product_id = '${product.product_id}'"/>
> > >        </entity>
> > >    </document>
> > >
> > > So my expectation is that there will be 3 new fields associated with it
> > > that
> > > are multivalued: sizes, colors, and sections.
> > >
> > > The full-import seems to work correctly.  I get the appropriate number
> of
> > > documents in my searches.  However, sizes, colors and sections all come
> > up
> > > null (well, I should say they don't come up when I search for them).
> > >
> > > Any ideas on why it won't load these 3 child entities?
> > >
> > > Thanks!
> > >
> > > John
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message