lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From regany <re...@newzealand.co.nz>
Subject why no results?
Date Tue, 08 Dec 2009 03:44:29 GMT

hi all - newbie solr question - I've indexed some documents and can search /
receive results using the following schema - BUT ONLY when searching on the
"id" field. If I try searching on the title, subtitle, body or text field I
receive NO results. Very confused. :confused: Can anyone see anything
obvious I'm doing wrong???? Regan.



<?xml version="1.0" ?>

<schema name="core0" version="1.1">

<types>
        <fieldtype name="string" class="solr.StrField"
sortMissingLast="true" omitNorms="true" />
</types>

 <fields>
<!-- general -->
        <field  name="id" type="string" indexed="true" stored="true"
multiValued="false" required="true" />
        <field name="title" type="string" indexed="true" stored="true"
multiValued="false" />
        <field name="subtitle" type="string" indexed="true" stored="true"
multiValued="false" />
        <field name="body" type="string" indexed="true" stored="true"
multiValued="false" />
        <field name="text" type="string" indexed="true" stored="false"
multiValued="true" />
 </fields>

 <!-- field to use to determine and enforce document uniqueness. -->
 <uniqueKey>id</uniqueKey>

 <!-- field for the QueryParser to use when an explicit fieldname is absent
-->
 <defaultSearchField>text</defaultSearchField>

 <!-- SolrQueryParser configuration: defaultOperator="AND|OR" -->
 <solrQueryParser defaultOperator="OR"/>

 <!-- copyFields group fields into one single searchable indexed field for
speed.  -->
<copyField source="title" dest="text" />
<copyField source="subtitle" dest="text" />
<copyField source="body" dest="text" />

</schema>

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/why-no-results--tp26688249p26688249.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message