lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jörg Agatz <joerg.ag...@googlemail.com>
Subject Solrits - Problem with Index...
Date Tue, 26 May 2009 09:11:44 GMT
Hallo...

I create with a croler a Index, it is not a original Solr index, but a
"Lucene" so it works...
when i go to the Admin Page i can send a Search and get a result...

Like tis:

URL:
http://192.168.105.56:8983/solr/select/?q=summary%3Aplesnik&version=2.2&start=0&rows=10&indent=on
Result:
*
<response>
<lst name="responseHeader">
<int name="status">0</int>
<int name="QTime">3</int>
<lst name="params">
<str name="indent">on</str>
<str name="start">0</str>
<str name="q">summary:plesnik</str>
<str name="version">2.2</str>
<str name="rows">10</str>
</lst>
</lst>
<result name="response" numFound="115" start="0">
<doc>
<arr name="content">
<str>
Ingenieurbüro Dr. Plesnik GmbH
</str>
</arr>
<arr name="extension">
<str>pdf</str>
</arr>
<arr name="last-modified">
<str>20090518</str>
</arr>
<arr name="mimetype">
<str>application/pdf</str>
</arr>
<arr name="size">
<str>150654</str>
</arr>
<arr name="summary">
<str>
Ingenieurbüro Dr. Plesnik GmbH
</str>
</arr>
<arr name="url">
<str>
file://Q%3A/Daten/AADMS/rechnungswesen/cache/gutschrift/GS09050401.pdf
</str>
</arr>
</doc>*

It is only one example, the hole relsults to long :-)

But when i do the Same with Solritas, i get Nothing...

i do this:
http://192.168.105.56:8983/solr/itas/?q=summary%3Aplesnik&version=2.2&start=0&rows=10&indent=on

But when i do this:
http://192.168.105.56:8983/solr/itas/?q=
i get the Hole index as result

I cant search anything in Solritas...
Someone know what happens?

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message