lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From payalsharma <payalshar...@yahoo.com>
Subject Re: Snapinstaller on slave solr server | Can not connect to solr server issue
Date Tue, 28 Apr 2009 15:12:06 GMT

To add to that : 

This issue was coming because of the commit script called internally by
snapinstaller . Commit script creates the solr url to do the comit as shown
below:
        curl_url=http://${solr_hostname}:${solr_port}/${webapp_name}/update

commitscript logs:

2009/04/28 18:48:21 started by root
2009/04/28 18:48:21 command:
/opt/apache-solr-1.3.0/example/solr/multicore/CORE_WWW.PUFFIN.CO.UK/bin/commit
2009/04/28 18:48:21 commit request to Solr at
http://delpearsondm:8080/apache-solr-1.3.0/update failed:
2009/04/28 18:48:21 <html><head><title>Apache Tomcat/6.0.18 - Error
report</title></head><body><h1>HTTP Status 400 - Missing solr core
name in
path</h1><HR size="1" noshade="noshade"><p>type Status report</p><p>message
<u>Missing solr core name in path</u></p><p>description <u>The
request sent
by the client was syntactically incorrect (Missing solr core name in
path).</u></p><HR size="1" noshade="noshade"><h3>Apache
Tomcat/6.0.18</h3></body></html>
2009/04/28 18:48:21 failed (elapsed time: 0 sec)

Solr server set at our end contains multi cores, thus forms the URL like :
http://<servername>:8080/apache-solr-1.3.0/CORE_WWW.ABCD.COM/update

The Core name is not getting appended in the commit script.

Please let me know whether I need to change the commit script to accomodate
the core name in URL formed, or there is some alternate way to achieve the
same without modifying the script.


Thanks,
Payal


payalsharma wrote:
> 
> Hi All,
> 
> I m facing an issue while running snapinstaller script on the Slave
> server, scripts installs the latest snapshot , but creates issue while
> making connectivity to the solr server , logs for the same from
> snapinstaller.log :
> 
> 2009/04/28 18:48:03 command:
> /opt/apache-solr-1.3.0/example/solr/multicore/CORE_WWW.ABCD.COM/bin/snapinstaller
> -u webuser
> 2009/04/28 18:48:16 installing snapshot
> /opt/apache-solr-1.3.0/example/solr/multicore/CORE_WWW.ABCD.COM/data/snapshot.20090428180619
> 2009/04/28 18:48:21 notifing Solr to open a new Searcher
> 2009/04/28 18:48:21 failed to connect to Solr server
> 2009/04/28 18:48:21 snapshot installed but Solr server has not open a new
> Searcher
> 2009/04/28 18:48:21 failed (elapsed time: 18 sec)
> 
> I ensured that slave solr server was in running state before calling ...
> snappuller and snapinstaller scripts.
> 
> As a result of this issue Slave server's Collection was not displaying the
> indexes of latest installed snapshot, 
> As a temporary solution,  I restarted the Slave  server and Collection got
> refreshed. 
> 
> 
> Can anybody let me know the probable reason of this behavior.
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Snapinstaller-on-slave-solr-server-%7C-Can-not-connect-to-solr-server-issue-tp23278187p23279140.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message