lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sunnyfr <johanna...@gmail.com>
Subject RE: Japonish language seems to don't work on solr 1.3
Date Tue, 21 Oct 2008 09:05:47 GMT

And even accent doesn't work :( it's really a problem with my utf8
je suis allée le voir et comme d'abitude les paysages sont magnifiques,
mais l'histoire n'est p




Maybe it comes from my data-config ?? 
<dataConfig>
  <dataSource type="JdbcDataSource"
              driver="com.mysql.jdbc.Driver"
              url="jdbc:mysql://master.vip.videos.com/videos"
              user="solr"
              password="pass"
              batchSize="-1"
	      responseBuffering="adaptive"/>

??


sunnyfr wrote:
> 
> Hi Todd,
> 
> I definitely no idea if I request MySql database I've the good characters
> :
> My japon file : select title from video where title like '%画%' and
> video.language='ja' limit 2;
> 
> root@solr-test:/# mysql -A -pass -u solr --h vip.videos.com dailymotion
> <japon
> title
> 恐怖映画、こわくない版
> 映画のミステイク・ムービー
> 
> Any idea?
> Thanks a lot
> 
> 
> 
> 
> Feak, Todd wrote:
>> 
>> That looks like the data in the index is incorrectly encoded. 
>> 
>> If the inserts into your index came in via HTTP GET and your Tomcat
>> wasn't configured for UTF-8 at the time, I could see it going into the
>> index corrupted. But I'm not sure if that's even possible (depends on
>> Update)
>> 
>> Is it hard to re-create your index after that configuration change? If
>> it's a quick thing to do, it may be worth doing again to eliminate as a
>> possibility.
>> 
>> -Todd Feak
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Japan-language-seems-to-don%27t-work-on-solr-1.3-tp20070938p20086141.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message