lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shalin Shekhar Mangar" <shalinman...@gmail.com>
Subject Re: Error running query inside data-config.xml
Date Wed, 24 Sep 2008 06:08:52 GMT
Since you have not given any information about your schema, we cannot help
with the queries.

What do you mean by error running query? Do you get an exception or no
values for the inner entity's fields?

On Wed, Sep 24, 2008 at 11:34 AM, con <convoyer@gmail.com> wrote:

>
> Hi Guys
>  I am trying to take values by connecting two tables. My data-config.xml
> looks like:
> <dataConfig>
>        <dataSource ***** />
>                <document>
>                        <entity name="emp" query="select * from EMPLOYEE">
>                                <field name="features" column="EMPID" />
>                                        <entity name="grade" query="select *
> from EMP_GRADE, EMPLOYEE where
> EMP_GRADE.EMPID='${emp.EMPID}'">
>                                                <field name="features"
> column="SALARY" />
>                                        </entity>
>                        </entity>
>                </document>
> </dataConfig>
>
>
> If I try to index the values from a single table, it is working fine. Is
> there anything wrong in the above configuration:
>
> Thanks in advance
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Error-running-query-inside-data-config.xml-tp19642540p19642540.html
> Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 
Regards,
Shalin Shekhar Mangar.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message