lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erick Erickson <erickerick...@gmail.com>
Subject Re: all the documents are not getting indexed in solr 3.6.1
Date Wed, 26 Dec 2012 14:10:29 GMT
Try looking at the admin/analysis page, that'll probably tell you a lot.
You'll have to provide quite a bit more information to help us help you,
you might want to review:
http://wiki.apache.org/solr/UsingMailingLists

Best
Erick


On Sat, Dec 22, 2012 at 9:28 PM, <khem_99@yahoo.com> wrote:

> I am trying to index some documents in 3.6.1 using text_ja field and
> copying it to string field so that I can do an exact match on copy field,
> but it seems that all the documents are not getting indexed. Does any one
> know if this is a problem in 3.6.1
>    <field name="f1" type="text_ja" indexed="true" stored="true" />
>    <field name="f2" type="text_general" indexed="false" stored="true"
> multiValued="true"/>
>    <field name="f3" type="string" indexed="true" stored="true" />
>
>  <copyField source="f1" dest="f3">
>
> but if I switch f1 to string and f3 to text_ja then the index seems to be
> correct, what could be the reason for that. has anyone experienced such a
> problem in solr 3.6.1 and how to remedy it.
>
> Thanks
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
> For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message