lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raymond Balmès <raymond.bal...@gmail.com>
Subject Re: Problem building Lucene 2_4 with Ant/Eclipse
Date Sun, 08 Mar 2009 15:23:10 GMT
ok, thanks. Thought the top build.xml was going to build everything
underneath.

On Sun, Mar 8, 2009 at 4:09 PM, Uwe Schindler <uwe@thetaphi.de> wrote:

> That's normal. To build contrib or demos, you have to execute ant with the
> corresponding targets. The error message about SVN can be ignored.
>
> -----
> Uwe Schindler
> H.-H.-Meier-Allee 63, D-28213 Bremen
> http://www.thetaphi.de
> eMail: uwe@thetaphi.de
>
> > -----Original Message-----
> > From: Raymond Balmès [mailto:raymond.balmes@gmail.com]
> > Sent: Sunday, March 08, 2009 4:06 PM
> > To: java-user@lucene.apache.org
> > Subject: Problem building Lucene 2_4 with Ant/Eclipse
> >
> > I get the problem below in trying to build Lucene 2_4.
> > I'm using Eclipse and just run Ant on the top build.xml.
> >
> > It is pretty weird because the core is indeed build, but for some reason
> > the
> > build stops there and I don't get any of the demos build etc...
> >
> > Any idea what this "svnversion" program is ?
> > *
> >
> > compile-core*:
> > *
> >
> > jar-core*:
> >
> > [*exec*] Execute failed: *java.io.IOException*: Cannot run program
> > "svnversion": CreateProcess error=2, can not find file
> >
> > [*jar*] Building jar: D:\Bii\Workbench\lucene_2_4\build\lucene-core-
> > 2.4.jar
> > *
> >
> > default*:
> >
> > BUILD SUCCESSFUL
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
> For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message