lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Powers" <jpow...@configureone.com>
Subject RE: search problem/odd results
Date Wed, 09 May 2007 21:24:10 GMT
Lucene 1.4 is what I use for the application and how I compile things
But in the help/about it says "null"
And I usually use the webstart, ya.  But I've tried from a downloaded
jar as well.  and I'm using java1.6 from sun


-----Original Message-----
From: Andrzej Bialecki [mailto:ab@getopt.org] 
Sent: Wednesday, May 09, 2007 4:22 PM
To: java-user@lucene.apache.org
Subject: Re: search problem/odd results

John Powers wrote:
> java.lang.NoSuchFieldException: IMPL
>         at java.lang.Class.getDeclaredField(Unknown Source)

That's a strange one ... Which version of Lucene are you using with Luke

(you can check this in Help -> About box, look for "Lucene version:"). 
Are you running this from Java WebStart? Which version of JDK is this?

-- 

Best regards,
Andrzej Bialecki     <><
  ___. ___ ___ ___ _ _   __________________________________
[__ || __|__/|__||\/|  Information Retrieval, Semantic Web
___|||__||  \|  ||  |  Embedded Unix, System Integration
http://www.sigram.com  Contact: info at sigram dot com


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message