lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fred Toth <ft...@synernet.com>
Subject Re: Document visible by Term, but not search
Date Thu, 25 Aug 2005 02:17:57 GMT
Hi Dan,

What's the term? Could this be an analyzer problem? Are you using
the same analyzer for indexing and searching?

Fred

At 09:06 PM 8/24/2005, you wrote:
>I have the following strange behavior for an index. The index has been
>optimized and has no deletions. It's in compound file format.
>
>Using Luke 0.6 I can browse by Term and find my term (ItemId:727680). It's a
>Keyword field.  It shows a docfreq of this term is 1. It also shows all the
>document fields including the correct ItemId value. If I build a TermQuery
>and search for the term I get no results. Similarly, if I click on the Show
>All Docs button in Luke, I get no results.
>Is my index corrupted? Is there some state or some way of doing a TermQuery
>search that is making both Luke and my direct query fail?
>
>One thing that makes me suspicious is that the behavior seems to apply to
>the 4 highest lucene docids (each with there own unique term), but not
>earlier docs (as far as I can tell). There are 14,337 docs in this index.
>
>Any ideas on what could cause this or how I could construct a search that
>finds this document?
>
>Thanks,
>Dan
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
>For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message