lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Doug Hughes" <dhug...@alagad.com>
Subject Keyword Searches don't seem to be working.
Date Mon, 01 Aug 2005 03:32:22 GMT
 

Hello,

 

I have a process which indexes several hundred documents.  As a part of the
indexing process I've been adding keywords for the document's path on disk
and it's URL. 

 

The indexing process seems to work fine.  When I look at my index using Luke
I see 1875 documents in the index and 25162 terms.  I can also browse though
all the documents.  As a result, I can see that the fields "path" and "url"
have values for all of these documents and that the values are correct.  

 

Here's an example from the first document:

 

path: C:\Inetpub\wwwroot\cfdocs\htmldocs\00000001.htm

url: http://cfdocs.office.alagad.com/htmldocs/00000001.htm

 

However, when I search either the path or url fields on this index for those
values I'm not getting any results.  Here's an example:

 

IndexSearcher searcher = new
IndexSearcher(FSDirectory.getDirectory(indexDir, false));

Query q = new TermQuery(new
Term("http://cfdocs.office.alagad.com/htmldocs/00000001.htm", "url"));

Hits hits = searcher.search(q);

 

However, after running this query hits.length == 0.

 

Anyone have any ideas what I'm doing wrong?

 

Thanks,

 

Doug Hughes

dhughes@alagad.com

 

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message