lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claude Libois <claude.lib...@guest.minfin.fed.be>
Subject Re: Boost doesn't works
Date Mon, 28 Feb 2005 08:32:31 GMT
I use MultiFieldQueryParser(search only done on summary,title and content)
with a FilteredQuery.
Claude Libois
claude.libois@guest.minfin.fed.be
Technical associate - Unisys

----- Original Message ----- 
From: "Morus Walter" <morus.walter@tanto.de>
To: "Lucene Users List" <lucene-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, February 28, 2005 9:28 AM
Subject: Re: Boost doesn't works


> Claude Libois writes:
> > Hello. I'm using Lucene for an application and I want to boost the title
of
> > my documents.
> > For that I use the setBoost method that is applied on the title field.
> > However when I look with luke(1.6) I don't see any boost on this field
and
> > when
> > I do a search the score isn't change. What's wrong?
>
> How do you search?
> I guess you cannot see a change unless you combine searches in different
> fields, since scores are normalized.
>
> Morus
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message