lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Otis Gospodnetic <otis_gospodne...@yahoo.com>
Subject Re: Problem with search results
Date Tue, 02 Mar 2004 23:07:29 GMT
And if you do not use QueryParser, then things work?
If so, then this is likely caused by the fact that your Term contains a
'special' character, '-'.

Otis


--- Michael Steiger <mslists@infoworks.at> wrote:
> Hello,
> I have now partly integrated my Oracle based web-application with
> Lucene 
> but there is one search result I do not understand.
> 
> I'm using the Standardanalyzer for Document.add and for the 
> QueryParser.parse methods.
> 
> One field in one document1 added as Field.Text contains "Sysh1"
> One field in another document2 added as Field.Text contains "Sysh1-1"
> 
> If I search for Term("name", "sysh1") the result is correct:
> document1
> If I search for Term("name", "sysh1-1") the result is not correct. It
> is 
> also document1.
> 
> Has anyone an idea how this can happen?
> 
> Thanks
> Michael
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message