lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik Hatcher <e...@ehatchersolutions.com>
Subject Re: lucene not indexing under apache 2.0/windows?
Date Thu, 15 Jan 2004 18:28:49 GMT
You're missing something in your explanation.  Lucene does not create 
XML files.


On Jan 15, 2004, at 11:35 AM, Pierce, Tania wrote:

> Let me preface this by saying I am a total beginner to
> apache/java/tomcat/cocoon etc.  I'm thankfully fluent in xml/xslt or
> this would be a nightmare.
>
> Anyway, I have been given the task to figure out why one of our sites
> continues to chew up memory and never releases it to the point where I
> have to stop and start the tomcat service on a daily basis.  We're 
> using
> tomcat 4.1.24, j2se 1.4.1.04 on a win2k server (isapi redirect through
> iis).  Our site is made of up of a repository of xml docs (2,000 or so)
> which get chewed up and spit out as html thanks to transforms set forth
> in our cocoon pipeline.   We have lucene in place to create large xml
> files (in memory) so that certain web pages don't have to loop through
> hundreds of smaller xml files; instead, the xslt loops through the 
> nodes
> contained in the in-memory xml doc that's created for us by lucene.
>
> So my manager had me set up a mirror site on a different machine 
> running
> all of the above EXCEPT no IIS, our web server is Apache 2.0 (to rule
> out IIS, which I don't think is the issue anyway).   Everything on this
> mirror site works except lucene.  I can rebuild the lucene index by
> running a .bat file our vendor wrote for us and it runs w/o error.
> However, when I take a look at the resulting aggregate xml docs
> (cached), they're empty.  To top it off, the cocoon pipeline seems to 
> be
> trying to apply our xsl templates to the cached xml docs... There are 
> no
> errors in any of the log files.
>
> Any ideas?  What do I need to do (as clearly as you can please, I have
> just enough knowledge on all this java/apache/tomcat/cocoon to be
> dangerous) to get lucene to write out the index to memory?  It's 
> running
> through the docs it should be indexing (I can watch the output to the
> cmd screen).   This all works fine on our live site, I literally copied
> over the webapps directory and a few tomcat/cocoon files (web.xml,
> cocoon.xconf, etc).  I can say that w/ the exception of IIS/isapi
> redirect, the set up and files are all identical...
>
> Hope that makes sense.
>
> Huge thanks,
> T.
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message