lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Otis Gospodnetic <otis_gospodne...@yahoo.com>
Subject Re: Extra blank field in index?
Date Wed, 16 Apr 2003 03:37:26 GMT
Sounds like a bug :)
A step-through in debugger would probably locate the bug.  It could be
FieldInfos constructor.  Another Lucene user, Julien, pointed me to it
as a potential source of the problem.

Otis


--- "Armbrust, Daniel C." <Armbrust.Daniel@mayo.edu> wrote:
> When I create an index, and then read back the available fields on my
> index using IndexReader.getFieldNames, the collection it returns
> always has one more field than I added.  
> 
> In the simplest case, when I added one document which only had one
> field to the index, according to my debugger, the SegmentReader
> class's fieldInfos object is holding two fields, one of which is the
> one I added, the other is the mystery field.  It reports
> isIndexed=false, name="".
> 
> Is this just normal operation, or is it a bug of sorts?  
> 
> (Using 1.3 RC1)
> 
> Thanks, 
> 
> Dan
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org
> 


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
The New Yahoo! Search - Faster. Easier. Bingo
http://search.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: lucene-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: lucene-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message