lucene-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Evgeny Shadchnev" <evgeny.shadch...@gmail.com>
Subject Some tests fail
Date Tue, 03 Jul 2007 09:34:13 GMT
Hello,

I'm developing an extension to Lucene, so I'm modifying its code, trying to
ensure that all existing tests pass. However, there are some problems with
them.

I checked out the trunk from the SVN today. For some reason, not all tests
pass, I have 10 errors and 3 failures.
1. Some tests give RMI error: ObjID already in use. I googled this error,
but I'm still not sure how to fix it. Any ideas, please? I use jdk1.6.
2. Some tests give "tempDir undefined" error. This is strange as instead of
System.getProperty("tempDir"), "java.io.tmpdir" should be used, right? If I
change the argument of the function, everything is correct. Why "tempDir"
constant is used?
3.TestRemoteCachingWrapperFilter fails because the search results length is
0 instead of 1 but I believe it's somehow linked to the fact the I have
troubles with remote interfaces
4. What is more strange, TestStandardAnalyzer.testStandard fails while
analyzing korean words (other words are ok). Is something wrong with my
configuration?
5. TestISOLatin1AccentFilter fails as well on this line:
assertEquals("cles", filter.next().termText()); Any ideas on how to fix this
are appreciated.

Thanks is advance for your help.

Regards,
Evgeny

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message