lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Artem Prygunov (JIRA)" <>
Subject [jira] [Commented] (SOLR-4393) 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
Date Fri, 01 Feb 2013 12:06:12 GMT


Artem Prygunov commented on SOLR-4393:

The same problem in Safari 6.0.2 on MacOS. Chrome works fine.
And I can confirm that SOLR-4349 solves the problem for Safari.
> 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
> -----------------------------------------------------------------
>                 Key: SOLR-4393
>                 URL:
>             Project: Solr
>          Issue Type: Bug
>          Components: web gui
>    Affects Versions: 4.1
>            Reporter: Anand
> Recently upgraded to 4.1 and started seeing this issue since the upgrade. We also went
from single core to multiple core at the same time.
> Steps to reproduce
> 1. Select a core from the dashboard.
> 2. Select 'Query'
> 3. Without changing anything, click 'Execture Query'.
> Expected: 10 hits (or less depending on data indexed) displayed on the screen.
> Observed: See response below.
> http://localhost:8080/solr/coreName/select?
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <response>
> <lst name="responseHeader"><int name="status">0</int><int name="QTime">0</int><lst
name="params"/></lst><result name="response" numFound="0" start="0"></result>
> </response>
> Issue:  "http://localhost:8080/solr/coreName/select?" is incomplete and "q=*:*" is not
appended to the url.
> Tested on Firefox and Chrome and both suffer from this issue.

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see:

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message