lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Matheis (steffkes) (JIRA)" <>
Subject [jira] [Commented] (SOLR-4393) 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
Date Fri, 01 Feb 2013 08:51:12 GMT


Stefan Matheis (steffkes) commented on SOLR-4393:

Hey Anand, that was appearing for me only in Internet Explorer so i opened (and already fixed)
SOLR-4349 - would you mind verifying that that solves your problem too?
> 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
> -----------------------------------------------------------------
>                 Key: SOLR-4393
>                 URL:
>             Project: Solr
>          Issue Type: Bug
>          Components: web gui
>    Affects Versions: 4.1
>            Reporter: Anand
> Recently upgraded to 4.1 and started seeing this issue since the upgrade. We also went
from single core to multiple core at the same time.
> Steps to reproduce
> 1. Select a core from the dashboard.
> 2. Select 'Query'
> 3. Without changing anything, click 'Execture Query'.
> Expected: 10 hits (or less depending on data indexed) displayed on the screen.
> Observed: See response below.
> http://localhost:8080/solr/coreName/select?
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <response>
> <lst name="responseHeader"><int name="status">0</int><int name="QTime">0</int><lst
name="params"/></lst><result name="response" numFound="0" start="0"></result>
> </response>
> Issue:  "http://localhost:8080/solr/coreName/select?" is incomplete and "q=*:*" is not
appended to the url.
> Tested on Firefox and Chrome and both suffer from this issue.

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see:

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message