lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anand (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (SOLR-4393) 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
Date Fri, 01 Feb 2013 00:05:12 GMT
Anand created SOLR-4393:
---------------------------

             Summary: 'Execute Query' in the dashboard does not build the url correctly
                 Key: SOLR-4393
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-4393
             Project: Solr
          Issue Type: Bug
          Components: web gui
    Affects Versions: 4.1
            Reporter: Anand


Recently upgraded to 4.1 and started seeing this issue since the upgrade. We also went from
single core to multiple core at the same time.
 
Steps to reproduce
1. Select a core from the dashboard.
2. Select 'Query'
3. Without changing anything, click 'Execture Query'.
Expected: 10 hits (or less depending on data indexed) displayed on the screen.
Observed: See response below.

http://localhost:8080/solr/coreName/select?
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<response>
<lst name="responseHeader"><int name="status">0</int><int name="QTime">0</int><lst
name="params"/></lst><result name="response" numFound="0" start="0"></result>
</response>

Issue:  "http://localhost:8080/solr/coreName/select?" is incomplete and "q=*:*" is not appended
to the url.

Tested on Firefox and Chrome and both suffer from this issue.


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message