lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dawid Weiss <dawid.we...@cs.put.poznan.pl>
Subject Re: BasicZk* tests help sought.
Date Sun, 04 Mar 2012 08:10:31 GMT
This has to be something else than sheer delay because I can see the
waiting loop in the logs, but it doesn't seem to be this.

I have narrowed it down to an ordering between two tests -- here's the
patch that adds a @Suite test which fires them in order:

https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-3199

This always fails for me (trunk). Three different computers, so I hope
it is repeatable.

Dawid

On Sat, Mar 3, 2012 at 9:32 PM, Mark Miller <markrmiller@gmail.com> wrote:
>
> On Mar 3, 2012, at 1:58 PM, Dawid Weiss wrote:
>
>> Any clues will be appreciated.
>
> I'm guessing its another under heavy load issue.
>
> Based on the exceptions given, I boosted how long we are will to wait for the indicated
situation to occur.
>
> Could you give it another go and see if that helps things?
>
> - Mark Miller
> lucidimagination.com
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message