lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Doron Cohen <cdor...@gmail.com>
Subject Re: 'ant test' fails from trunk/modules/*
Date Thu, 24 Mar 2011 16:26:26 GMT
Mystery solved - I was using ant 1.8.1 - moving to 1.7.1 solved these
problems.
I upgraded to 1.8.1 while ago, which seems to be incompatible with Lucene's
build - as Uwe explained here:
http://www.gossamer-threads.com/lists/lucene/java-user/108187?do=post_view_threaded
.
(although that thread relates to building Maven artifacts).
If this indeed is a known build requirement (?) I'd like to update
http://wiki.apache.org/lucene-java/RunningTests, README.txt (and perhaps
even update common-build.xml so that it would stop running if the ant
version is incompatible but perhaps this is too much).
Regards,
Doron

On Mon, Mar 21, 2011 at 5:51 PM, Doron Cohen <cdoronc@gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> In 3x 'ant test' runs nicely from lucene/contrib/benchmark.
> But not so in trunk/modules/benchmark, where it fails with this:
>
> [javac]
> D:\dev\lucene\LuceneTrunk\lucene\src\test\org\apache\lucene\index\TestIndexWriterOnDiskFull.java:467:
> cannot find symbol
> [javac] symbol  : method
> keepFullyDeletedSegments(org.apache.lucene.index.IndexWriter)
> [javac] location: class org.apache.lucene.util._TestUtil
> [javac]     _TestUtil.keepFullyDeletedSegments(w);
> [javac]              ^
>
> Same failures are observed from trunk/modules/analysis.
>
> Is this a known/expected behavior?
>
> Thanks,
> Doron
>

Mime
View raw message