lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael McCandless <luc...@mikemccandless.com>
Subject Re: JIRA problem
Date Wed, 13 Oct 2010 17:26:26 GMT
I've also had intermittent problems w/ Safari, where it just spins &
spins when I try to attach a file, but then works fine in Firefox.  Go
figure!

Mike

On Wed, Oct 13, 2010 at 1:23 PM, Steven A Rowe <sarowe@syr.edu> wrote:
> Sigh, IE saves the day.  (Now I have to go wash my hands after typing that.)
>
> I was able to attach a file, so either Firefox is no longer supported by JIRA (hunh?)
or maybe there was some transitory server-side problem, I dunno.
>
>> -----Original Message-----
>> From: Steven A Rowe [mailto:sarowe@syr.edu]
>> Sent: Wednesday, October 13, 2010 12:55 PM
>> To: dev@lucene.apache.org
>> Subject: RE: JIRA problem
>>
>> Maybe... but I've never had a problem attaching files to JIRA issues
>> before with this browser on this computer (Firefox 3.6.10 on Win7).
>>
>> But thanks for the suggestion, I'll try Internet Expl*rer.
>>
>> > -----Original Message-----
>> > From: Uwe Schindler [mailto:uwe@thetaphi.de]
>> > Sent: Wednesday, October 13, 2010 12:54 PM
>> > To: dev@lucene.apache.org
>> > Subject: RE: JIRA problem
>> >
>> > Maybe it's the browser?
>> >
>> > -----
>> > Uwe Schindler
>> > H.-H.-Meier-Allee 63, D-28213 Bremen
>> > http://www.thetaphi.de
>> > eMail: uwe@thetaphi.de
>> >
>> >
>> > > -----Original Message-----
>> > > From: Steven A Rowe [mailto:sarowe@syr.edu]
>> > > Sent: Wednesday, October 13, 2010 6:35 PM
>> > > To: dev@lucene.apache.org
>> > > Subject: RE: JIRA problem
>> > >
>> > > Sorry, no, I get the normal Attach File form, the error page I listed
>> is
>> > what I get
>> > > after I click on the "Attach" button at the bottom of the Attach File
>> > form.  I just
>> > > tried again (5th time) and it's still failing in the same way. - Steve
>> > >
>> > > > -----Original Message-----
>> > > > From: Michael McCandless [mailto:lucene@mikemccandless.com]
>> > > > Sent: Wednesday, October 13, 2010 12:29 PM
>> > > > To: dev@lucene.apache.org
>> > > > Subject: Re: JIRA problem
>> > > >
>> > > > You get this error just in loading the "Attach files" page for
>> > > > LUCENE-2699?  (Ie before even trying to attach a file?).
>> > > >
>> > > > If so, I'm able to load the page just fine...
>> > > >
>> > > > (But I haven't tried actually attaching something).
>> > > >
>> > > > Mike
>> > > >
>> > > > On Wed, Oct 13, 2010 at 12:19 PM, Steven A Rowe <sarowe@syr.edu>
>> > wrote:
>> > > > > When I try to attach a file to LUCENE-2699, I get the following
>> > > > > error
>> > > > page:
>> > > > >
>> > > > >        Attach Files
>> > > > >
>> > > > >        Use this form to attach multiple files to this issue.
>> > > > >        You can also explain what the files are for using
a
>> comment.
>> > > > >
>> > > > >        Errors
>> > > > >
>> > > > >            * Error instantiating webwork.multipart.parser.class:
>> > > > com.atlassian.jira.web.JiraMultipartRequestWrapper(original message:
>> > > > null)
>> > > > >            * The issue no longer exists.
>> > > > >
>> > > > >        The current issue is null. Cannot display the issue.
>> > > > >
>> > > > > Is anybody else having this problem?
>> > > > >
>> > > > > Steve
>> > > > >
>> > > > >
>> > > > >
>> > > >
>> > > > --------------------------------------------------------------------
>> -
>> > > > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org For
>> > > > additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org
>> >
>> >
>> >
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
>> > For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message