lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven A Rowe <sar...@syr.edu>
Subject RE: JIRA problem
Date Wed, 13 Oct 2010 16:55:22 GMT
Maybe... but I've never had a problem attaching files to JIRA issues before with this browser
on this computer (Firefox 3.6.10 on Win7).

But thanks for the suggestion, I'll try Internet Expl*rer.

> -----Original Message-----
> From: Uwe Schindler [mailto:uwe@thetaphi.de]
> Sent: Wednesday, October 13, 2010 12:54 PM
> To: dev@lucene.apache.org
> Subject: RE: JIRA problem
> 
> Maybe it's the browser?
> 
> -----
> Uwe Schindler
> H.-H.-Meier-Allee 63, D-28213 Bremen
> http://www.thetaphi.de
> eMail: uwe@thetaphi.de
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Steven A Rowe [mailto:sarowe@syr.edu]
> > Sent: Wednesday, October 13, 2010 6:35 PM
> > To: dev@lucene.apache.org
> > Subject: RE: JIRA problem
> >
> > Sorry, no, I get the normal Attach File form, the error page I listed is
> what I get
> > after I click on the "Attach" button at the bottom of the Attach File
> form.  I just
> > tried again (5th time) and it's still failing in the same way. - Steve
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Michael McCandless [mailto:lucene@mikemccandless.com]
> > > Sent: Wednesday, October 13, 2010 12:29 PM
> > > To: dev@lucene.apache.org
> > > Subject: Re: JIRA problem
> > >
> > > You get this error just in loading the "Attach files" page for
> > > LUCENE-2699?  (Ie before even trying to attach a file?).
> > >
> > > If so, I'm able to load the page just fine...
> > >
> > > (But I haven't tried actually attaching something).
> > >
> > > Mike
> > >
> > > On Wed, Oct 13, 2010 at 12:19 PM, Steven A Rowe <sarowe@syr.edu>
> wrote:
> > > > When I try to attach a file to LUCENE-2699, I get the following
> > > > error
> > > page:
> > > >
> > > >        Attach Files
> > > >
> > > >        Use this form to attach multiple files to this issue.
> > > >        You can also explain what the files are for using a comment.
> > > >
> > > >        Errors
> > > >
> > > >            * Error instantiating webwork.multipart.parser.class:
> > > com.atlassian.jira.web.JiraMultipartRequestWrapper(original message:
> > > null)
> > > >            * The issue no longer exists.
> > > >
> > > >        The current issue is null. Cannot display the issue.
> > > >
> > > > Is anybody else having this problem?
> > > >
> > > > Steve
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org For
> > > additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org

Mime
View raw message