lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 30977] - "and" should be used in query syntax, not "AND"
Date Wed, 01 Sep 2004 11:45:14 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=30977>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=30977

"and" should be used in query syntax, not "AND"

otis@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME



------- Additional Comments From otis@apache.org  2004-09-01 11:45 -------
Can you show us some code?  I am using Lucene with AND right now, and it's
working for me.  What version of Lucene are you using? (although AND should work
in all of them, I'm curious).  I'll mark this report WORKSFORME.  If you have
some code that shows that AND indeed does not work, please reopen the bug.
You can also look at Lucene's unit tests that use AND, and compare them with
your code.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: lucene-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: lucene-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message