lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Geir Ove Grønmo <gr...@ontopia.net>
Subject Re: [Lucene-dev] Katakana characters in queries (a bug?)
Date Mon, 22 Oct 2001 12:53:59 GMT

I sent this message to the lucene-dev@jakarta.apache.org, but it has
obviously ended up in the wrong archive (the one at
sourceforge). Anyway. Here it is again.

Can anyone confirm this bug?

All the best,
Geir O.

* Geir Ove Grønmo
| Hi!
| 
| There seem to be a bug in the lucene-1.2-rc1.jar distribution. Searching
| for the following string returns an error message from the query parser.
| 
| String katakana = "\u30AB\u30BF\u30AB\u30CA";
| 
| - - - 
| org.apache.lucene.queryParser.TokenMgrError: Lexical error at line 1, column 10.  Encountered:
"\u00ab" (171), after : ""
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParserTokenManager.getNextToken(Unknown Source)
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParser.jj_ntk(Unknown Source)
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParser.Clause(Unknown Source)
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParser.Query(Unknown Source)
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParser.parse(Unknown Source)
| 	at org.apache.lucene.queryParser.QueryParser.parse(Unknown Source)
|         ...
| - - -
| 
| This query used to work in the 1.0 release.
| 
| All the best,
| Geir O.
| 
| _______________________________________________
| Lucene-dev mailing list
| Lucene-dev@lists.sourceforge.net
| https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/lucene-dev

Mime
View raw message