lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Doug Cutting <DCutt...@grandcentral.com>
Subject RE: build.xml still requires anakia
Date Mon, 15 Oct 2001 17:54:10 GMT
What version of ant are you running?  I am running 1.4 and do not have this
problem.

> -----Original Message-----
> From: Dmitry Serebrennikov [mailto:dmitrys@earthlink.net]
> Sent: Monday, October 15, 2001 10:48 AM
> To: lucene-dev@jakarta.apache.org
> Subject: Re: build.xml still requires anakia
> 
> 
> Yes. It fails every time. The problem is in this statement:
>   <path id="anakia.classpath">
>     <fileset dir="${jakarta.site2.home}/lib">
>       <include name="*.jar" />
>     </fileset>
>   </path>
> which is included at the "project" level. I imagine there 
> must be a way 
> to include it at a "target" level instead, but I didn't investigate. 
> Commenting it out works fine, but it would be better, if we 
> didn't have 
> to modify this file for different compilation scenarios.
> 
> Doug Cutting wrote:
> 
> >>From: Dmitry Serebrennikov [mailto:dmitrys@earthlink.net]
> >>
> >>The latest build.xml works fine with Ant and without the 
> batch files, 
> >>but it has a classpath statement that fails if anakia is not 
> >>present.
> >>
> >
> >If I remove anakia, then it only fails for me when I try to 
> build the "docs"
> >target, which is the target that requires anakia.  That is 
> the desired
> >behavior.  Are you seeing behavior different than this?
> >
> >Doug
> >
> 
> 

Mime
View raw message