logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From shally chong <shally.ch...@gmail.com>
Subject Fwd: ADONetAppender not logging
Date Wed, 28 Jul 2010 05:51:44 GMT
Hi,

I encountered a problem with ADONetAppender in production server after the
DC perform restart for that server.
I have a .net c# window application where it will do some data loading into
mysql server. After the data loading completed or any exception thrown
during the data loading process, log4net will capture the error and store
into mysql table as well. There will be no file loading from 2am - 6am,
where during this time, there will be no log captured into mysql. Initially,
after the file loaded into server at 6am, the log4net will start capturing
log again. All these while, the log4net is able to capture log after the
data loading process resume. But after the server being restarted, there is
no more log captured into mysql after data loading process resume. And I
have to manually restart the window services (the window application running
as window services) daily to obtain the log again.
I've tried to modify the log4net to capture log into flat file, and it's
working fine (all logs are captured after data loading process resume).

Please take note that the data loading process is working fine and data are
inserted into mysql server correctly. The only not working is ADONetAppender
is not capturing any logs after data loading process resume.

Please advise.

Thanks,
Shally

Mime
View raw message