logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ruchika baruah" <bruchik...@gmail.com>
Subject Re: logging stops under wwwroot
Date Wed, 19 Apr 2006 16:00:46 GMT
Thanks Matthew,
here is the configuration


<configuration><configSections>

<section name="log4net" type="System.Configuration.IgnoreSectionHandler" />

<appSettings></appSettings><add key="log4net.Internal.Debug" value="true"/>

</appSettings>

<system.diagnostics><trace autoflush="true"><listeners><add name
="textWriterTraceListener"

type="System.Diagnostics.TextWriterTraceListener" initializeData
="C:\tmp\log4net.txt" /></listeners></trace>

</system.diagnostics></configSections>

<log4net>

<appender name="RollingLogFileAppender" type="
log4net.Appender.RollingFileAppender">

<param name="File" value
="C:\\Inetpub\\wwwroot\\WebApplication2\\Log\\test.log" />

<!--<param name="File" value="Log\test.log" />-->

<param name="AppendToFile" value="true" />

<param name="MaxSizeRollBackups" value="10" />

<param name="MaximumFileSize" value="10MB" />

<param name="RollingStyle" value="Size" />

<param name="StaticLogFileName" value="true" />

<layout type="log4net.Layout.PatternLayout">

<param name="Header" value
="\r\n\r\n---------------------------------------------\r\n" />

<param name="Footer" value
="\r\n---------------------------------------------\r\n\r\n" />

<param name="ConversionPattern" value="%d [%t] %-5p - %m%n" />

</layout>

</appender>

 <root>

<level value="ALL" />

<appender-ref ref="RollingLogFileAppender" />

<!--<appender-ref ref="ColoredConsoleAppender" />-->

</root>

</log4net>

</configuration>

-Ruchika





On 4/19/06, Matthew Brown <octavius@gmail.com> wrote:
>
> Can you share your logging configuration?
>
>
> On 4/19/06, ruchika baruah <bruchika19@gmail.com> wrote:
> >
> >  Hi
> >    I am having a problem with Log4net. I am using log4net 1.2.0.  I have
> > a asp.net , c# web application running in  windows2000 server. When the
> > application is placed in any folder and created a virtual directory in IIS ,
> > it works fine- log file is created (ie . file appender works fine). but if I
> > place the application under c:\inetpub\wwwroot, it stops logging to the
> > file. I have given full permission to aspnet, network service user for that
> > log folder. Although, trace appender still works.
> > Can somebody pls help me.
> > thanks
> >  Ruchika
> >
>
>

Mime
View raw message