logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Elio B <batista...@yahoo.com>
Subject RE: execution takes in 1 minute when enable logging
Date Fri, 20 Jan 2006 13:39:08 GMT
are you refering to the VS debugger? If so, it does not matter if the debugger is attached
or not, the behaviour is the same.

Mirza Sejto <mirza.sejto@hermes.si> escribió:      Are you executing the code while
the debbuger is attached to the process ?
   
   
   
   
   
    
  
-----Original Message-----
From: Elio B [mailto:batistager@yahoo.com] 
Sent: Friday, January 20, 2006 2:27 PM
To: log4net-user@logging.apache.org
Subject: execution takes in 1 minute when enable logging


    hi, i have a single line of code that returns an ArrayList, when logging is enabled that
line takes about 1 minute to complete when running a WinForm apps inside the VS IDE. That
do not happend when running the resulting .exe file ouside the IDE. It happens only within
the IDE, it does not matter if it is in debug or realease mode. Moreover the same code performs
fine in a Console Application even inside the IDE.
  What could be the source of such behaviour?
  The version i'm using is 1.2.9.0.
  regards nad thanks
   
  __________________________________________________
Correo Yahoo!
Espacio para todos tus mensajes, antivirus y antispam ¡gratis! 
Regístrate ya - http://correo.espanol.yahoo.com/ 



__________________________________________________
Correo Yahoo!
Espacio para todos tus mensajes, antivirus y antispam ¡gratis! 
Regístrate ya - http://correo.espanol.yahoo.com/ 
Mime
View raw message