logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthew Brown <octav...@gmail.com>
Subject Re: web.config problem
Date Tue, 22 Nov 2005 13:48:33 GMT
Wolfgang,

Do you have a call to XmlConfigurator?

On 11/22/05, Wagner, Wolfgang (LfF-R) <Wolfgang.Wagner@lff.bayern.de> wrote:
>
> hi all!
>
> i have a problem configuring the log4net rollingfileappender. my
> application is structured as followed:
> web_root
> +-application main
> +-bin
> +-main
> +- log.txt
> +- ..... (all the other files)
> Web.config
>
> here is my Web.config:
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
> <configuration>
>
> <configSections>
> <section name="log4net"
> type="log4net.Config.Log4NetConfigurationSectionHandler, log4net" />
> </configSections>
>
> <log4net>
> <appender name="RollingFile"
> type="log4net.Appender.RollingFileAppender">
> <param name="File" value="main\log.txt" />
> <param name="AppendToFile" value="true" />
> <param name="MaxSizeRollBackups" value="5" />
> <param name="MaximumFileSize" value="100KB" />
> <param name="RollingStyle" value="Size" />
> <param name="StaticLogFileName" value="true" />
> <layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
> <param name="ConversionPattern"
> value="%date %level - %message%newline" />
> </layout>
> </appender>
>
> <root>
> <level value="INFO" />
> <appender-ref ref="RollingFile" />
> </root>
> </log4net>
>
> <appSettings>
> ....
> </configuration>
>
> the problem ist that the log.txt has 0 bytes, even if i try to log into
> it. but the application runs perfect (except the logging).
> does anyone know whats the problem??
>
> greets
> wolfgang
>

Mime
View raw message